Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Донецька міськрада не дозволила чорнобильцям нову акцію

П'ятниця, 9 грудня 2011, 18:29

Виконавчий комітет Донецької міської ради відмовив чорнобильцям у проведенні нової акції біля будівлі облуправління Пенсійного фонду.

Про це йдеться в листі виконкому Донецької міськради, направленому на ім'я відповідальних за проведення акції протесту Володимиру Деркачу, Олександру Пучкову і Олександру Печникову, повідомили в управлінні зі зв'язків з громадськістю Донецької міськради.

Свій лист виконком міськради направив у відповідь на телеграму чорнобильців, в якій протестуючі сповістили про початок їх нової акції 9 грудня, повідомляє "Обком" з посиланням на "Українські новини".

У листі виконкому міськради на адресу протестуючих чорнобильців нагадується, що Донецьким окружним адмінсудом 23 листопада заборонено "проведення акцій протестів, пікетування, інших масових заходів та встановлення наметів" у Донецьку біля будівлі Пенсійного фонду.

"Постанову Донецького окружного адміністративного суду 23 листопада не скасовано, є звернення щодо примусового виконання і рішення має бути виконано невідкладно", - підкреслюється в листі виконкому.

На закінчення листа зазначається, що продовження акції протесту чорнобильців "не повною мірою відповідає правовим основам її проведення".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування