Тимошенко зустріла новий рік із співкамерницею

Неділя, 1 січня 2012, 10:05

Екс-прем`єр Юлія Тимошенко зустріла Новий рік у товаристві сусідки по камері в 54-й Качанівській жіночій колонії в Харкові.

Про це розповіла прес-секретар Харківської обласної організації ВО "Батьківщина" Юлія Германова, повідомляє УНІАН.

За її словами, екс-прем`єру не дозволили дивитися новорічний концерт, оскільки їй заборонено спілкуватися з іншими ув`язненими: Тимошенко не тільки відбуває покарання за вироком, а й перебуває під слідством в іншій кримінальній справі.

Як раніше писала "Комсомольская правда в Украине" з посиланням на джерела у державній пенітенціарній службі в Харківській області, у колонії мав бути концерт і святкова вечеря, однак Тимошено на них присутньою не буде.

"Юлія Тимошенко перебуває у камері СІЗО дільниці в колонії. Вона не буде спілкуватися з іншими засудженими, бо в неї подвійний статус. Вона не тільки відбуває покарання за вироком, який набрав чинності, але й має статус слідчої заарештованої. Слідчі заарештовані не покидають окрему дільницю СІЗО", - пояснили в управлінні.

Газета писала, що під Новий рік ув'язненим у колонії дозволяють до півночі дивитися телевізор.

Що стосується новорічного меню Тимошенко, в колонії для неї не збиралися готувати щось особливе.

"Не тільки для неї, для всіх ув'язнених готується розширене святкове меню. У них на столі будуть пиріжки, фрукти. Громадські організації привозять під Новий рік і Різдво якісь подарунки, швидше за все, це теж буде", - сказали в управлінні.

Як відомо, у суботу народним депутатам вдалося передати Тимошенко невелику передачу до Нового року, але без ялинки і новорічних прикрас.

У новорічну ніч прихильники Тимошенко під колонією запалювали бенгальські вогні і співали гімн України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...