Донька Тимошенко: Тиску на мій бізнес нема, але є тиск на родину

Середа, 11 січня 2012, 08:17

Донька Юлії Тимошенко Євгенія поки що не планує просити політичного притулку в Чехії, однак може подумати про такий крок в разі спроби переслідувати її в Україні.

Про це вона заявила в інтерв’ю "ВВС Україна", відповідаючи на запитання, чи не планує вона услід за батьком просити притулку в Чехії.

"На цей момент я займаюсь захистом своєї матері, протестую. Не думаю, що мене будуть заарештовувати, чи щось у цьому дусі, проте, якщо до цього дійде, якщо я буду змушена це зробити, тоді й подивимось. Час покаже", - сказала Євгенія Тимошенко.

"А зараз я роблю все можливе, а мій батько робить все можливо у Чехії", - додала вона.

На запитання, чи відчуває вона тиск на свій бізнес, донька екс-прем’єра сказала: "Не можу сказати, що є тиск на мій бізнес, але є тиск на мою родину".

"Моя матір наразі перебуває у колонії без жодних підстав, без провини, на незаконних підставах. І я відчуваю не просто тиск, а справжній відчай, адже те, що відбувається, - це все незаконно, але нам ніхто не може допомогти", - сказала Євгенія Тимошенко.

"Я займаюсь ресторанним бізнесом… Я вважаю, що усі ресторанні заклади у Києві та по всій Україні, та й взагалі весь малий та середній бізнес, відчувають на собі певний тиск з боку податкової служби, слідчих установ, і мій бізнес не є виключенням", - сказала вона.

На запитання, чи планує вона продовжити працювати у цьому бізнесі, чи полишити його та емігрувати до Чехії, Євгенія Тимошенко підкреслила: "Я планую і далі ним займатись та жити у свої країні, адже це моя батьківщина. І я не відчуваю, що мені наразі щось загрожує".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування