Каськіву не соромно за те, що він сидить на двох стільцях і не ходить в Раду

Середа, 11 січня 2012, 11:55

Владислав Каськів упевнений, що законно займає два крісла - депутата і голови Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами.

Про це він заявив на брифінгу в середу, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Що стосується депутатського мандата, я абсолютно законно поки його зберігаю. Ви знаєте, є відповідне рішення (суду)", - сказав Каськів.

"Мандат є дуже ефективним інструментом для того, щоб реалізувати перелік тих законів, про які я сьогодні говорив. У першу чергу, ключовим є закон про індустріальні парки. Без реалізації цього закону дуже складно буде реалізовувати національний проект під назвою "Індустріальні парки Україні". Я думаю, як тільки цей проект закінчиться, будуть відповідні наслідки", - додав він.

Відповідаючи на питання, скільки засідань він як депутат відвідав у грудні, Каськів зазначив, що подібну інформацію можна отримати на сайті Верховної Ради, і додав:

"Мені за це не соромно, я точно вам скажу".

У розділі сайту Верховної Ради "Реєстрація народного депутата України за допомогою електронної системи" навпроти прізвища Каськіва в грудні стоїть відмітка "Відсутній".

Письмова реєстрація показала його присутність на трьох ранкових і одному вечірньому засіданні.

Як відомо, в жовтні суд вирішив, що Каськів може поєднувати посади голови Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами і народного депутата.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування