Луценко: Чехія підтвердила політичні репресії в Україні

Середа, 11 січня 2012, 16:30

Надання чоловіку екс-прем'єра Юлії Тимошенко Олександру Тимошенко політичного притулку в Чехії є підтвердженням політичних репресій в Україні.

Про це заявив екс-глава МВС Юрій Луценко в письмовому коментарі, переданому через адвокатів журналістам у середу, пише "Інтерфакс-Україна".

"Отримання політичного притулку Олександром Тимошенко я розглядаю як чергове підтвердження політичних репресій в Україні, які визнаються європейським співтовариством", - заявив Луценко.

Крім того, за словами Луценка, останні події навколо самої Тимошенко є демонстрацією безсилля діючої влади.

"Те, що коїться навколо Тимошенко, - це демонстрація безсилля самовпевненого режиму Януковича: вони розуміють, що Тимошенко стала центром української політики, що саме вона формує сьогодні порядок денний в Україну, тому вони і бісяться, намагаючись все більше ізолювати лідера української опозиції від суспільства, але результатом цього стає "великий порожняк", - підкреслив він у своєму письмовому коментарі.

Щодо подій в камері колонії, де міститься Тимошенко, екс-глава МВС зазначив, що його це глибоко турбує, але коментувати ці речі повинні ті, хто має інформацію з перших вуст.

Як відомо, Тимошенко за рішенням МВС Чехії отримав політичний притулок 6 січня 2012.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування