Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція зайнялася зникненням наметів прихильників Тимошенко

Четвер, 12 січня 2012, 07:35

Міліція Харківської області проводить перевірку за фактом викрадення наметів неподалік від Качанівської виправної колонії, де відбуває покарання Юлія Тимошенко.

Про це повідомляє ГУ МВС у Харківській області.

"До Комінтернівського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області 11 січня 2012 року звернувся 32-річний громадянин з заявою про те, що невідомі особи викрали його власні намети, чим спричинили йому значні матеріальні збитки", - сказано в повідомленні. 

Зі слів заявника, 10 січня о 10:00 вказані намети були встановлені представниками Червонозаводської районної партійної організації всеукраїнського об`єднання "Батьківщина".

"Близько 13:00 невідомі йому люди, одягнені в зелені будівельні жилети, зібрали намети, погрузили їх до автомобілю та поїхали в невідомому напрямку", - цитує прес-служба.

На даний момент працівники Комінтернівського РВ ХМУ ГУМВС у Харківській області проводять перевірку за вказаним фактом.

Як відомо, вранці 10 січня активісти "Батьківщини" встановили неподалік від Качанівської колонії два намети для збору підписів для висунення кандидатури Юлії Тимошенко на здобуття Нобелівської премії миру.

У другій половині дня кілька чоловіків, одягнутих у форму працівників комунальних служб, демонтували намети.

За даними прес-служби Харківської міської ради, намети знесені за рішенням Харківського окружного адміністративного суду, який 6 січня заборонив пікетувати колонію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування