Комісія про непритомність Тимошенко застрягла у надрах парламенту

Четвер, 12 січня 2012, 10:58

Опозиція зареєструвала у парламенті проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії щодо інциденту, що стався з Юлією Тимошенко у Качанівській колонії.

Про це на засіданні у четвер заявив спікер Володимир Литвин.

Водночас, за його словами, ініціаторам проекту запропоновано "підкорегувати текст документу, щоб у назві не звучали висновки".

"Ініціатори погодилися з необхідністю внесення відповідних уточнень і доповнень до проекту постанови. Домовилися про те, що вона буде перереєстрована на заміну і передана керівникам депутатських фракцій і груп для того, щоб вони визначилися з приводу участі у цій комісії", - сказав Литвин.

"Якщо буде знайдено погодження, ми зможемо винести на розгляд Верховної Ради відповідний проект. Якщо не буде такого компромісу, тоді буде діяти норма регламенту про те, що протягом 5 днів фракції повинні офіційно заявити про свою участь або неучасть у складі цієї комісії з мотивацією", - додав він.

У свою чергу фракція БЮТ-Батьківщина у четвер зробила заяву, у якій учергове вимагає створення ТСК, а також надання дозволу огляду Тимошенко канадським медиками.

Як відомо, один з керівників "Батьківщини" Олександр Турчинов заявив про те, що Тимошенко 6 січня на дві години втратила свідомість.

Пізніше голова Державної пенітенціарної служби Олександр Лісіцков запевнив, що Тимошенко відчула себе зле після прийняття душу, а свідомість вона не втрачала.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...