У Донецьку найгірше з готелями до Євро

П'ятниця, 13 січня 2012, 16:39

В Україні працюють над зменшенням дефіциту місць для розміщення болільників Євро-2012.

Про це заявив глава місцевого організаційного комітету (МОК) Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За його словами, у всіх приймаючих містах Євро-2012 швидкими темпами йде будівництво і реконструкція готелів, хоча в Донецьку розміщення залишається головною проблемою, оскільки в місті не вистачає готелів високої категорії і готелів для розміщення вболівальників.

"З метою розширення можливостей розміщення в Донецьку передбачене використання готелів по місту і додаткове транспортне забезпечення для перевезення гостей на стадіон, а також організація чартерних перельотів з Києва під час чвертьфінального і півфінального матчів з поверненням у той же день", - наводить слова Лубківського прес-служба місцевого оргкомітету.

Директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні також вважає важливою організацію каботажних перевезень і спрощення процедур перетину кордону у зв'язку з тим, що очікується велика кількість іноземних вболівальників.

14 січня у Варшаві починається дводенний семінар-нарада керівників проекту УЄФА Євро-2012.

У ній візьмуть участь операційний директор УЄФА Мартін Каллен, директори турніру в Україні і Польщі Маркіян Лубківський і Адам Олькович, керівники проектів УЄФА.

 Як повідомив Лубківський, у ході семінару будуть розглянуті ключові операційні питання організації Євро-2012: співробітництво з урядом і містами-господарями, безпека і правопорядок під час турніру, підготовка тренувальних баз до прийому команд-учасниць і організація відкритих тренувань, а також питання розміщення цільових груп УЄФА і вболівальників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування