Ландік: Єфремов мітить у прем'єри

Понеділок, 16 січня 2012, 17:10

Обвинувачений у побитті дівчини депутат Луганської міськради Роман Ландік заявляє про погрози його життю з боку першого заступника директора Луганського СІЗО.

Про це Ландік заявив під час виступу в Ленінському райсуді Луганська, передають Ukranews.

"Мені перший заступник директора СІЗО серйозно загрожує життям за те, що я звернувся до генпрокурора", - зазначив Ландик.

Він також заявив, що глава фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов перевіряв, чи немає у нього телефону в СІЗО.

Ландік також додав, що Єфремов практично відтіснив від керівництва державою Януковича і збирається стати прем'єр-міністром, а потім президентом.

Він заявив, в що Україна працює грандіозна ОЗГ, яка і утримує його за гратами.

У своєму заключному слові Ландік заявив, що якщо його не уб'ють в найближчі дні, то він по телефону або через Інтернет може розповісти журналістам про цю ОЗГ всю правду.

Крім того, Ландік заявляє про те, що під час його перебування у слідчому ізоляторі Краснодара, співробітники ФСБ кілька разів просили його прийняти політичний притулок.

Він додав, що відмовився від цієї пропозиції, пославшись на те, що йому необхідно повернутися в Україну, так як захворіла його мати.

Ландік також заявив, що відмовився від прийняття політичного притулку через розуміння того, що Росія буде використовувати його як депутата проти України.

Як відомо, прокурор Луганська Олена Лісіцина просить суд засудити Ландіка до трьох років позбавлення волі з відстрочкою виконання покарання на два роки випробувального терміну і з підпискою про невиїзд.

Суд має намір оголосити вирок 19 січня.

Ландік звинувачується в побитті 20-річної фотомоделі Марії Коршунової вночі 5 липня 2011 року в ресторані "Баккара" у Луганську.

Після цього Ландік зник і незабаром був затриманий в Росії. 21 вересня його екстрадували в Україну, з тих пір він перебуває в СІЗО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування