У Севастополі вирішили навчити поважати білборди з Януковичем

Вівторок, 17 січня 2012, 10:36

У Севастополі відбудеться "круглий стіл" щодо проблеми закидування брудом білбордів із зображенням президента Віктора Януковича.

Як повідомляє "Новий Севастополь", ініціатором його проведення виступило головне управління юстиції Севастополя.

Представники місцевих органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, правоохоронні органі, громадські організації й громадяни обговорять на ньому тему "Шляхи вдосконалювання діалогу влади й громадянського суспільства".  

Керівник управління юстиції Севастополя Ольга Ковітіді сказала: "Як особливий орган виконавчої влади, який займається питаннями державної правової політики, ми сьогодні бачимо, що назріла необхідність обговорити й запобігти методам публічної неповаги до влади, яка межує з серйозними правопорушеннями".

"На жаль, такі випадки сьогодні мають місце й у нас у Севастополі. Зокрема, я говорю про  бигборди з зображенням першої особи держави, які деякі громадяни закидують брудом", - пояснила вона.

"Але ж на них зображений президент країни, який є гарантом конституційних прав і свобод! Тому ми повинні навчитися поважати свою державу, навчитися поважати свого президента, навчитися поважати владу, своїх батьків, а, отже, й самих себе", - заявила Ковітіді. 

Як повідомлялося, раніше в багатьох регіонах України білборди з зображенням президента Януковича були закидані брудом і фарбою.

Матеріали за темою