Полтавський мер перед виборами роздає пенсіонерам продукти

Субота, 21 січня 2012, 13:23

Полтавський міський голова Олександр Мамай підкуповує виборців на мажоритарних округах міста.

Про це повідомляє прес-служба громадянського руху "Спільна справа".

Цими днями пенсіонери, інваліди та інші мешканці Полтави, що відносяться до незахищених верств населення, стали отримувати іменні запрошення від ГО "Наш дім – Полтава", які містять фото Мамая, а також двох представників цього об'єднання, які разом з ним планують балотуватися до Верховної Ради по мажоритарних округах Полтави та області.

"Шановний (-а) … Громадське об’єднання "Наш дім – Полтава" проводить нову соціальну ініціативу в підтримку мало захищених верств населення. Будь-ласка, прийдіть у чітко вказаний день та час. При собі треба обов’язково мати: паспорт, пенсійне посвідчення та запрошення", - йшлося в тексті.

Крім того, громадяни отримують від ГО "Наш дім – Полтава" так звані анкети, де вказані прізвище, ім’я, по-батькові й адреса певного громадянина, а також два варіанти продуктового набору, один з яких пропонується обрати та поставити свій підпис під словами: "Я погоджуюсь на отримання вищевказаного продуктового набору".

"Продуктовий набір №1" містить рис, гречку, цукор, олію, макаронні вироби, згущене молоко, рибну консерву, борошно, "Продуктовий набір №2" – 8 кг. цукру.

"Пенсіонери повідомляють, що дані "продуктові набори" вже поширюються в масовому порядку. Люди, як займаються їх розподіленням, обіцяють, що до виборів громадяни отримають харчові хабарі ще кілька разів. І "один раз після виборів", у випадку проходження кандидатів", - відзначає прес-служба.

 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування