Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кужель під вікнами Тимошенко розповіла про "щурів собачих"

Неділя, 22 січня 2012, 15:53

У Харкові поблизу Качанівської колонії, де утримується екс-прем’єр Юлія Тимошенко, близько 400 активістів опозиційних партій провели мітинг з нагоди Дня Соборності.

Як повідомив заступник голови Харківської облорганізації ВО "Батьківщина" Валерій Дудко, у мітингу взяли участь представники обласного Комітету опору диктатурі.

Учасники акції тримали національні прапори, символіку ВО "Батьківщина", БЮТ, Народного Руху України, профспілкових організацій, а також транспаранти з написами "Юлі волю, Україні кращу долю", "Негідні владні рішення приймає влада негідників". Люди скандували "Юлі волю, банду геть!".

Перед учасниками мітингу виступила координатор громадського руху "Громадянський супротив" Олександра Кужель.

Вона закликала опонентiв влади прислухатися до заклику екс-прем'єра, лiдера партiї "Батькiвщина" Юлiї Тимошенко i об'єднається.

"Ми маємо виконати те, про що говорить Тимошенко - забути всi сварки i чвари, щоб знести цю владу. Але це не означає, що ми маємо забути про тих, хто нас зрадив. Ви називаєте їх "тушками". Та вони щури собачi! Якби вони не перейшли до бiльшостi, не було б конституцiйного перевороту, не змiг би Янукович посадити Юлю - йому довелося б домовлятися з опозицiєю i не було б того беззаконня, яке є", - сказала Кужель.

"Я вперше за 20 рокiв незалежностi святкую День соборностi i приїхала сюди. Це - принципова позицiя, бо Юля сьогоднi є символом. Саме вона показує, що об'єднання нацiї - дуже важлива рiч", - наголосила також вона.

На мiтингу також виступили народнi депутати вiд фракцiї "БЮТ-Батькiвщина" Олена Шустiк та Вадим Петренко, а також представники полiтичних партiй, громадських органiзацiй, люди, якi приїхали з iнших областей. За словами органiзаторiв, для участi в акцiї приїхали прихильники Тимошенко з Луганської, Днiпропетровської, Сумської, Донецької, Iвано-Франкiвської та Львiвської областей.

У рамках акцiї в повiтря на синiх повiтряних кулях запустили ляльку з маскою президента Вiктора Януковича, одягнену в арештантський одяг.

За матеріалами УНІАН, Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування