Пінчук не зміг знайти Януковичу гідного візаві для дискусії у Давосі?

Вівторок, 24 січня 2012, 12:32

У дискусії з президентом Віктором Януковичем під час 8-ї ланч-конференції у Давосі, організованої Фондом Пінчука, не братиме участі жоден чинний лідер держави або політик-важковик.

Як сказано у прес-релізі фонду Пінчука, 27 січня 2012 року в рамках 8-ї Української ланч-конференції, відбудеться дискусія про майбутні перспективи України в контексті європейського та глобального розвитку.

Конференція відкриється промовою Януковича, присвяченою баченню майбутнього України, та його дискусією з колишнім президентом Польщі Олександром Квасьнєвським.

"У панельній дискусії, яка відбудеться після виступу президента України, візьмуть участь міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт, міністр у європейських справах та головний переговірник Турції Егемен Багіш, декан Санкт-Петербурзького університету, віце-прем’єр (2000-2004 та 2007-2011 рр.) та міністр фінансів (2000 - 2011 рр.) Російської Федерації Олексій Кудрін", - сказано у повідомленні.

Також у дискусії візьмуть участь голова Державної агенції України з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів та лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк.

Як відомо, у 2011 під час аналогічного ланчу, організованого Пінчуком у Давосі, Янукович дискутував з президентом Польщі Броніславом Коморовським.

Під час засідання "Ялтинської європейської стратегії" у 2010 році у дискусії з Януковичем також брав участь Коморовський, у 2011 році в Ялті Янукович дискутував з президентом Ізраїлю з Шимоном Пересом.

Як відомо, Колишній президент Польщі Олександр Квасьнєвський є також головою правління "Ялтинської європейської стратегії" Пінчука.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування