Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бахтєєва назвала благодійністю свої портрети на запрошеннях для студентів

Середа, 25 січня 2012, 14:35

"Регіоналка" Тетяна Бахтеєва називає благодiйною діяльністю поширення серед студентів запрошень на шоу в нiчному клубi зі своїм портретом.

Про це йдеться у заяві Бахтеєвої, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на її прес-службу.

"Опоненти влади настiльки звикли критикувати всi добрi iнiцiативи, якi виходять вiд депутатiв, що навiть благодiйнiсть та реальна турбота про людей їм здається пiдкупом виборцiв", - заявила вона.

За словами Бахтєєвої, кiлька тижнiв тому до неї звернулися представники Донецької обласної громадської молодiжної органiзацiї "Творча молодь Донбасу" з проханням посприяти в органiзацiї заходу, приуроченого до Мiжнародного дня студента та Дня Тетяни.

 

Вона додала, що багато рокiв поспiль намагається "пiдтримувати такi iнiцiативи, оскiльки це свято дороге не лише всiм Тетянам, а й усiм студентам, а традицiї святкувати цей день весело та шумно збереглися досi у багатьох країнах".

"Вважайте це сентиментальнiстю, пов'язаною з моїм iм'ям, або добрими спогадами про власнi студентськi роки", - зазначила депутат.

Вона також висловила жаль, що "допомога в органiзацiї свята для студентiв подається в негативному ключi".

"Критикувати та видавати "на гора" дешевi сенсацiї набагато легше, нiж реально допомагати людям - проводити системну благодiйну роботу, пiдтримувати ветеранiв, iнвалiдiв, пенсiонерiв, дiтей-сирiт, займатися законодавчою дiяльнiстю", - сказала депутат.

Як відомо, раніше в інтернеті з’явилося фото запрошення для студентів на вечірку з портретом Бахтеєвої.За інформацією "Спільної справи", ці запрошення поширюються через профспiлки декiлькох вишiв Донецька, а Бахтеєва балотуватиметься до парламенту вiд Калiнiнського та Ворошиловського районiв Донецька.

Саме у цих районах розмiщуються гуртожитки вишiв, студентам яких роздають квитки.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...