До захисту Тимошенко ще не дійшов дозвіл Хорошковського

Середа, 4 січня 2012, 15:20

Захисник екс-прем'єра Сергій Власенко ще не отримував на руки дозволу від Служби безпеки України на побачення з Юлією Тимошенко.

Про це повідомляє офіційний сайт лідера партії "Батьківщина".

Власенко назвав абсурдним той факт, що повідомлення СБУ про отримання дозволу на побачення з Тимошенко було поширено через ЗМІ, а не розіслано власне адвокатам екс-прем'єра.

"Я не отримав ще дозволу, тому мені важко говорити, чи правдива ця інформація", - зазначив він.

"Єдине, що можу сказати - це те, що між повідомленням у ЗМІ і фактичним документом - відстань дуже великої дистанції. І що ми отримаємо сьогодні на руки - я не знаю", - сказав Власенко у середу журналістам у Києві.

При цьому захисник вважає позитивною інформацію про видачу слідчим СБУ дозволу Євгенії Тимошенко на побачення з матір'ю у харківській Качанівській колонії №54.

"Ця заява, звичайно, для нас позитивна. Бо ми отримуємо можливість принаймні відвідувати Юлію Володимирівну хоча б на сьомий день її перебування в колонії", - пояснив він.

При цьому Власенко додав, що раніше адвокати Тимошенко мусили щодня звертатися за дозволом на побачення з екс-прем'єром.

У разі документального підтвердження отримання дозволу на побачення у Качанівській колонії №54 Власенко планує відвідати Тимошенко у четвер, 5 січня.

Як відомо, слідчий Служби безпеки Микола Грабик дав дозвіл Власенку на постійне відвідування Тимошенко, а її дочці Тимошенко Євгенії наданий дозвіл на побачення двічі на тиждень.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування