Власенко вже очікує у мережі нових відео з Тимошенко

Середа, 4 січня 2012, 15:34

Захисту екс-прем'єра Юлії Тимошенко невідомо хто переглядає відео зняте в її камері.

Про це журналістам повідомили перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов та захисник екс-прем'єра Сергій Власенко, передає ЛІГАБізнесІнформ.

"Найбільше нас турбує те, що Юлії Володимирівні не надають медичної допомоги. Її не лікують і, відповідно, її стан здоров'я не поліпшується", - заявив Турчинов.

За його словами, тортури шляхом ненадання професійної медичної допомоги вже затяглися.

У свою чергу, Власенко зазначив, що керівництво Качанівській колонії заявило про надання медичної допомоги Тимошенко в тому обсязі, який був наказаний їй в Київському СІЗО.

"Хочу офіційно сказати, що в київському СІЗО їй прописали знеболююче... Це не лікування, це знеболююче. А будь-якого лікування вона дійсно не отримує", - сказав він.

Власенко також назвав "верхом цинізму" заяву пенітенціарної служби про те, що світло в камері Тимошенко тримають включеним 24 години "для того, щоб їм краще було знімати".

"Я не знаю, хто це відео переглядає. Я знаю, що це відео виведено на монітор, який знаходиться в кімнаті біля камери Тимошенко, але хто його переглядає ще - мені складно сказати, і мені складно сказати, чи не з'явиться це відео потім в YouTube", - додав він.

Як відомо, прес-служба Державної пенітенціарної служби повідомила, що в камері Тимошенко ведуть зйомку для гарантування особистої безпеки екс-прем'єра.

"Ночник в камері, де перебуває Тимошенко і ще одна ув'язнена, має потужність тільки 5Вт, світло від нього направлений в підлогу, тому ні може заважати сну", - запевнили в службі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування