Біля колонії Тимошенко прибрали техніку

Четвер, 5 січня 2012, 15:24

Комунальні служби Харкова прибрали всю будівельну техніку з вулиці Каштановій в районі Качанівській колонії.

Це сталося після того, як місце акції залишили прихильники Юлії Тимошенко, які приїхали з Києва.

Крім того, з вулиці прибрані автобуси, які блокували під'їзди до колонії, пише "Главное".

Як повідомлялося, у четвер харківський водоканал вирішив відремонтувати каналізаційний колектор в районі Качанівській колонії. У зв'язку з цим адмінсуд Харкова заборонив 5-6 січня акції "Батьківщини".

Раніше у міськраді Харкова повідомили, що ремонт каналізаційного колектора по вул. Каштановій у Харкові може зайняти до декількох тижнів.

Про це у четвер повідомив головний інженер комунального підприємства "Харківводоканал" Олександр Коваленко, інформує прес-служба міськради.

За його інформацією, увечері 3 грудня від абонента "Харківводоканала", що проживає на вул. Каштановій, надійшла заявка про прорив каналізаційного колектора.

"Фахівці виявили просідання труби каналізаційного колектора. Мережі зношені і потребують ремонту, оскільки фекальні води можуть стати джерелом зараження. Судячи з перебігу земельних робіт, з кількості вже вийнятого ґрунту, ми можемо говорити про великий обсяг робіт на цій ділянці", - підкреслив Олександр Коваленко.

Головний інженер підприємства зазначив, що у четвер складуть графік робіт, проте їхня тривалість залежить від характеру пошкодження.

"Приміром, якщо пошкоджено всю ділянку каналізаційної мережі, то її потрібно повністю перекладати", - пишуть у міськраді. Такий ремонт, стверджує Олександр Коваленко, може зайняти до декількох тижнів, але фахівці постараються максимально скоротити строки робіт.

Раніше Харківський окружний адміністративний суд ухвалив рішення про заборону встановлювати намети і проводити пікетування Качанівської колонії.

Як відомо, Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 року засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009-му році.

Тимошенко містилася в Київському слідчому ізоляторі з 5 серпня 2011 року.

30 грудня її етапували в Качанівську виправну колонію №54 в Харкові.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News