Турчинов вважає справу Луценка фарсом

П'ятниця, 10 лютого 2012, 09:53

В суді по справі екс-міністра Юрія Луценка виступив свідок з боку державного обвинувачення, колишній віце-прем’єр-міністр Олександр Турчинов.

Про це повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

За його словами, користуючись тим, що влада взяла під контроль усі силові структури в країні, а саме Генпрокуратуру, МВС, СБУ, почали фабрикуватися справи проти політичних опонентів.

"В країні повністю зруйнована судова система, судові справи перетворилися на фарс, в якому ми змушені брати участь", - сказав Турчинов.

На запитання прокурора, чи пам’ятає свідок обставини надходження листа з МВС до Кабміну про зарахування стажу Приступлюку,Турчинов відповів, що таких деталей він не пам’ятає.

Судом для ознайомлення свідку був наданий лист-копія з МВС на Кабмін.

Водночас, Турчинов відповів, що не бачив жодного оригіналу листа – "ні зараз у суді, ні на допиті у Генпрокуратурі. Це якісь ксерокопії".

"Якщо ви мені дасте оригінали листів, Тоді я вам відповім на всі запитання. У мене взагалі виникає підозра, що саме в Генпрокуратурі і складали ці документи. А коментувати ксерокопії невідомих документів я не можу", - наголосив свідок.

За його словами, йому відразу була зрозуміла "упередженість слідства, яке працювало не за матеріалами справи, а за вказівками".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування