Київські школярі недоїли на 4 мільйони гривень

Субота, 11 лютого 2012, 15:28

Прокуратура виявила незаконне використання майже 4,2 мільйонів гривень, видiлених на харчування київських школярів.

За цими фактами порушено шiсть кримiнальних справ, повiдомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

Одночасно з метою перевiрки дотримання навчально-виховними закладами вимог законодавства щодо профiлактики захворювань серед дiтей шляхом С-вiтамiнiзацiї харчування, додаткової вiтамiнiзацiї дiтей полiвiтамiнними препаратами тощо, прокуратура направила вiдповiдне доручення до Санiтарно-епiдемiологiчної служби Києва.

Перевiрка проводиться за дорученням прокурора столицi Анатолiя Мельника iз залученням фахiвцiв СЕС, враховуючи клiматичнi умови, зокрема, значне зниження температури, з метою запобiгання спалаху респiраторно-вiрусних захворювань серед дiтей.

Перевiрка, зокрема, встановила, що в деяких навчальних закладах Деснянського району температура становить +14 градусiв, що порушує санiтарнi норми i може призвести до спалаху захворюваностi дiтей. З метою усунення виявлених порушень та притягнення до вiдповiдальностi винних осiб прокурор Деснянського району внiс припис головi райдержадмiнiстрацiї.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування