Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Закритий судом "Дорожній контроль" буде хоститися за кордоном

Середа, 15 лютого 2012, 15:50

Сайт "Дорожній контроль" переведе хостинг до Німеччини і найближчим часом поновить свою роботу.

Про це власник сайту Ростислав Шапошніков розповів "Телекритиці".

Ухвалу Деснянського суду міста Києва, якою було зупинено роботу сайту, Шапошніков збирається оскаржувати у суді.

Однак він тепер вважає, що в Україні інтернет-видання не застраховане від тиску, тому навіть у разі поновлення роботи "Дорожнього контролю" (www.roadcontrol.org.ua/) планує забезпечувати вихід сайту з Німеччини.

Поки перевозитимуть сервери, тимчасово працюватиме портал www.roadcontrol.com.ua/ - "Партизани Дорожнього контролю", де розміщуватимуться оперативні новини. Наразі на порталі вже можна переглянути відеозвернення працівників сайту.

За словами Шапошнікова, причиною закриття стали коментарі під статтями. Анонімні користувачі начебто залишали негативні коментарі про інспектора спецпідрозділу ДАІ "Кобра" Гетманцева Г.В.

"І він, щоб на нього не розповсюджувались негативні коментарі, просить суд закрити увесь сайт", - наголосив власник "Дорожнього контролю".

Він переконаний, що це дуже небезпечний прецедент.

"В Україні ще такого не було. Провина ще не доведена, не встановлені факти протиправних дій, вони навіть не можуть юридично довести, що я власник сайту, – але вони закривають сайт. Надіслали рішення хостинг-провайдеру, і він має це рішення виконати", - зазначив Шапошніков.

Як повідомлялося, Деснянський райсуд Києва 10 лютого ухвалив рішення про тимчасове (до моменту винесення судового рішення у справі) припинення роботи сайту "Дорожній контроль".

Це було зроблено за позовом Гетманцева Г. В. до власника сайту "Дорожній контроль" про захист честі, гідності, ділової репутації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування