Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко: МОЗ маніпулює результатами огляду Тимошенко

Четвер, 16 лютого 2012, 18:41

Українська влада і особисто заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моісеєнко маніпулюють фактами за результатами огляду Юлії Тимошенко лікарями.

Про це заявив журналістам захисник екс-прем'єр-міністра Сергій Власенко, якого цитує прес-служба партії "Батьківщина".

Він повідомив, що у четвер йому вдалося поспілкуватися зі своєю підзахисною, і із слів Тимошенко йому стало відомо, що екс-прем'єр не встигла належним чином ознайомитися з висновками канадських лікарів.

Як відомо, чиновники Мінохоронздоров'я повідомили про те, що Тимошенко сама передала висновки канадських лікарів українській стороні.

За словами Власенка, це не відповідає дійсності.

Захисник відмітив, що Тимошенко встигла лише прочитати висновки канадської сторони, після чого вони були відібрані у неї українськими лікарями, що входили до складу комісії.

За словами Власенка, "і канадських, і німецьких лікарів на території Качанівської колонії відверто шантажували з метою передачі зроблених ними висновків вітчизняним лікарям, що входили до складу комісії", повідомляє прес-служба.

За інформацією захисника екс-прем'єра, "іноземні лікарі констатували серйозні проблеми із здоров'ям Тимошенко, виявлені при її обстеженні".

"Зокрема, що стосується захворювань спини, то за інформацією Сергія Власенка, іноземні фахівці доки не дійшли остаточного висновку і не виключають необхідності оперативного втручання", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що німецькі лікарі знайшли у Тимошенко грижу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування