Львівська міськрада просить прийняти закон про імпічмент президента

Субота, 18 лютого 2012, 11:07

Депутати Львівської міськради просять Верховну Раду розглянути законопроект про імпічмент президента.

Як повідомив УНІАН голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міськраді Руслан Кошулинський, 16 лютого на сесії міської ради депутати проголосували за звернення до ВР "з вимогою забезпечити реалізацію конституційного права народу України і невідкладно розглянути та прийняти проект закону "Про порядок імпічменту президента України".

У тексті звернення, яке буде направлено до Верховної Ради, зазначається, що "за два роки перебування при владі Віктора Януковича та його "команди", вони довели народ до крайньої межі".

"Вони відібрали в українців законні пільги, в підприємців - можливість заробляти на життя, в пенсіонерів – можливість вижити, в усіх мешканців України – можливість жити в нормальній державі. Змінивши в неконституційний спосіб Конституцію України, в народу фактично відібрали можливість впливати на владу. А тому імпічмент – єдиний спосіб позбутися авторитарного президента", - вважають у міськраді.

Також депутати наголошують на тому, що "оскільки практична реалізація імпічменту неможлива через відсутність чіткого механізму в чинному законодавстві, прийняття закону України "Про порядок імпічменту президента України" - першочергове завдання опозиції".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування