Клюєв, Саламатін і новий глава Генштабу провідали Януковича в Межигір'ї

Субота, 18 лютого 2012, 12:26

Президент Віктор Янукович провів зустріч із керівництвом Міноборони та Генерального штабу Збройних Сил.

У розмові зокрема взяли участь секретар РНБОУ Андрій Клюєв, міністр оборони Дмитро Саламатін та новопризначений керівник Генштабу ЗСУ Володимир Замана, повідомляє прес-служба президента.

Звертаючись до міністра оборони, президент сказав: "Вам треба буде разом з секретарем РНБО найближчим часом спільно розглянути всі документи, які стосуються оборонного комплексу і доповісти мені".

Янукович також наголосив на важливості питання розвитку військово-промислового комплексу, створення нових робочих місць та організації державного замовлення у цій сфері.

Він також висловився за необхідність оптимізації структури Міноборони та Генштабу ЗСУ – "як нам прибрати дублювання, те, що заважало раніше ефективно працювати". За словами Януковича, це питання має бути предметом уваги зазначених відомств.

Водночас президент наголосив, що ця робота не буде проводитися поспіхом.

Янукович під час зустрічі також акцентував особливу увагу на важливості ефективного вирішення соціальних проблем військовослужбовців та їхніх родин, зокрема, щодо забезпечення офіцерів житлом.

Міністр оборони та начальник Генштабу доповіли Януковичу про план першочергових заходів у рамках реформування української армії. Йшлося, зокрема, про кроки, спрямовані на підвищення бойової підготовки військ, зміцнення кадрового потенціалу, забезпечення ЗСУ сучасною технікою та модернізацію існуючої.

Зустріч відбулася у резиденції президента у с. Нові Петрівці.

Також Янукович зустрівся у своїй резиденції з головою Київської облдержадміністрації Анатолієм Присяжнюком.

Голова Київської ОДА доповів президенту про підготовку до проведення Міжнародного інвестиційного форуму, який відбудеться у Києві 21 лютого.

Також він запросив Януковича взяти участь у святкуваннях з нагоди 80-річчя створення Київської області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування