Чорновіл передчуває, що справу про смерть його батька закриють

Вівторок, 21 лютого 2012, 13:55

Депутат Тарас Чорновіл не виключає, що в середу суд закриє справу щодо загибелі його батька В’ячеслава Чорновола.

Про це він розповів у вівторок кореспонденту "Української правди".

Чорновіл нагадав, що 13 січня справу передали в Бориспільський суд з одним обвинуваченням – тільки "автомобільна аварія, в якій відбулося звичайне порушення правил дорожнього руху водієм КамАЗа Куделею".

За словами Чорновола, під час попереднього засідання суд відхилив клопотання родичів В’ячеслава Чорновола про передачу справи на дорозслідування на предмет теракту проти державного діяча.

"І якщо прокурор дуже обережно спрямував це клопотання на розгляд суду, то, наприклад, Дмитро Панамарчук, який також визнаний потерпілим і працює зараз у Партії регіонів чи десь з Адміністрацією президента, підтримав звинувачення прокуратури в повному обсязі, тобто лише щодо аварії", - сказав Тарас Чорновіл.

Після того, за його словами, обвинувачений водій КамАЗа подав клопотання про закриття справи у зв’язку з завершенням терміну давності.

Чорновіл нагадав, що у справі не відбувалися дебати для з’ясування інших злочинів Куделі, що дозволило б обнулити цей термін.

"Засідання перенесено на 12 годину середи, де має бути розглянуто клопотання Куделі. І дуже велика імовірність того, що суддя піде до дорадчої кімнати і до вечора завтрашнього дня винесе рішення про закриття справи", - сказав депутат.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування