Депутати дозволили VIP-пенсіонерам рулити країною

Вівторок, 21 лютого 2012, 18:25

Верховна Рада дозволила дуже важливим чиновникам пенсійного та передпенсійного віку залишатися на службі після досягнення 65 років.

Про це повідомляють "Коментарі".

Видання нагадує, що у складі нинішнього уряду крім самого прем'єра Миколи Азарова, який народився в 1947 році, є й інші чиновники пенсійного та передпенсійного віку.

Зокрема, глава Мінрегіонрозвитку Анатолій Близнюк народився в 1948 році.

Заступником глави адміністрації президента працює Станіслав Скубашевський, який народився в 1949 році, а Олексій Обаль (1950 року народження) - уповноважений президента з питань контролю за діяльністю СБУ.

Глава апарату Верховної ради Валентин Зайчук народився в 1949 році.

Серед губернаторів пенсія може бути відстрочена для глави Вінниччини Миколи Джиги (1949 р.н.), голови Волинської ОДА Бориса Клімчука (1951 р.н.), Житомирщини Сергія Рижука (1950 р.н.), Івано-Франківщини Михайла Вишиванюка (1952 р.н.) та інших.

Як відомо, Верховна Рада має намір дозволити державним службовцям першої категорії за їх згодою і за рішенням органу або особи, що призначили їх на ці посади, залишатися на службі після досягнення 65 років.

Законопроектом пропонується дозволити перебування держслужбовців цієї категорії на службі після досягнення ними граничного віку у зв'язку з потребами служби, якщо інше не передбачено законодавством.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News