Міністром економіки може стати Порошенко?

Четвер, 23 лютого 2012, 07:21

Уже в четвер може бути назване ім'я нових міністра економіки й міністра фінансів, основним претендентом на економічну сферу вважають Петра Порошенка.

Про це пише газета Комерсант.

Так, за інформацією видання, на розгляді президента перебуває пропозиція Миколи Азарова призначити міністром економічного розвитку й торгівлі підприємця Петра Порошенка. 

Також видання зазначає, що короткочасне призначення екс-глави СБУ Валерія Хорошковського на посаду міністра фінансів перед його переходом на віце-прем'єрське крісло обумовлюється бажанням відсторонити Федора Ярошенка.

За інформацією газети, на посаді віце-прем'єра Хорошковський продовжить курирувати державні фінанси, додавши до сфери своїх повноважень відповідальність за євроінтеграційні процеси й реформи.

"Із членів уряду Валерій Хорошковський найкраще за всіх підходить для виконання завдань, поставлених президентом на останньому засіданні Ради регіонів,- курирувати хід реформ, відповідати за економічний блок і розвивати співробітництво з європейськими структурами",- повідомив співрозмовник в адміністрації президента.

Як відомо, у середу ввечері президент Віктор Янукович призначив Хорошковского першим віце-прем'єром замість Андрія Клюєва.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування