Адвокат Луценка заявляє, що позов відхилили через технічну помилку

П'ятниця, 24 лютого 2012, 20:21

Федеральний суд округу Колумбія відхилив позов Юрія Луценка до генпрокурора Віктора Пшонки, його першого заступника Рената Кузьміна та інших співробітників генпрокуратури через технічну помилку.

Про це заявляє на своїй сторінці у Facebook народний депутат Володимир Ар'єв, цитуючи адвоката Луценка Кена МакКалліона.

За словами адвоката, у зв'язку з адміністративною помилкою, він не був повідомлений в електронному вигляді (або поштою) про рішення суду подати звіт по справі Луценка.

"Ми говорили з клерком суду і адміністративні проблеми будуть виправлені сьогодні", - сказав адвокат МакКалліон.

"Тепер ми будемо отримувати електронні (електронною поштою) повідомлення з суду, і будемо подавати сьогодні клопотання про поновлення позову, який ми очікуємо, буде надано за рішенням суду", - додав адвокат.

В якості альтернативи адвокат запропонував "повторно подати скаргу сьогодні, але відчуваю, що було б краще, щоб суд відновив існуючі скарги поточного індексу/реєстраційного номеру".

"Доказ інформування відповідачів також буде поданий", - підсумував  МакКалліон.

Як відомо, в п'ятницю суд Федерального округу Колумбія відхилив позов Юрія Луценка до генпрокурора Віктора Пшонки, його першого заступника Рената Кузьміна та інших співробітників прокуратури.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...