Азаров пообіцяв виключити з партії херсонських депутатів

Субота, 25 лютого 2012, 17:14

Прем`єр Микола Азаров пообіцяв виключити з партії підозрюваних у хабарництві депутатів Херсонської міськради.

Про це голова Партії регіонів написав у п’ятницю в соціальній мережі Facebook, повідомляє УНІАН.

Зокрема, херсонські журналісти поставили питання щодо діяльності депутатів Херсонської міськради, його однопартійців, які, на думку журналістів, поводяться негідно.

"У Херсоні депутати міської ради Киян (спійманий на хабарі в 7 тисяч гривень), Ткач (директор комунального підприємства, який вкрав з бюджету 4 млн. гривень), Шевчук (центр конвертації 300 млн. гривень), плюс він же ще й побив журналіста і був засуджений, але врятувався амністією. Всі вищезазначені персонажі безкарно продовжують працювати і ходити на сесії міської ради", - йшлося в повідомленні.

"Керівництво міської організації ніяк не коментує ці факти. Чи існує у Вас в партії якийсь механізм покарання по партійній лінії даних осіб?", - написали Азарову херсонці.

Прем'єр пообіцяв розібратися в одержаній інформації.

"Ваша інформація буде передана голові контрольної комісії Партії регіонів Білоблоцькому з виїздом на місце. Цю інформацію буде перевірено. І якщо вона підтвердиться, то вказаних осіб буде виключено", - написав голова ПР.

Усі вказані у зверненні до Азарова особи є депутатами Херсонської міськради від Партії регіонів. Головою Херсонської міської організації Партії регіонів є мер Херсона Володимир Сальдо.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News