Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українську ГТС хочуть оцінювати чотири компанії

Понеділок, 27 лютого 2012, 11:09

Попередні заявки на участь у конкурсі з оцінки української газотранспортної системи подали чотири компанії.

Як повідомляє прес-служба НАК "Нафтогаз України", в понеділок у приміщенні НАК відбулося розкриття попередніх пропозицій конкурсних торгів на закупівлю послуг з оцінки вартості активів системи магістрального трубопровідного транспорту газу України, у тому числі підземних сховищ газу та об’єктів інфраструктури.

Попередні пропозиції конкурсних торгів на участь у закупівлі послуг оцінки подали такі компанії: ПП "Томас&Сімонова" (Київ), компанія "Дафф Енд Фелпс" (Нью-Йорк, США), ТОВ "Бейкер Тіллі Україна ЕК" (Київ) та ТОВ "Ернст енд Янг" (Київ).

Компанія також надсилала запрошення на участь у конкурсі таким відомим у світі консалтинговим компаніям, як "Делойт Туш Томацу Лімітед", КПМГ, "Ернст енд Янг" та "ПрайсвотерхаусКуперс".

Закупівля послуг з оцінки активів української ГТС проводиться компанією на виконання відповідного доручення Кабінету міністрів.

Згідно з обраною процедурою двоступеневих торгів, закупівля послуг оцінки буде проходити у два етапи: на першому етапі учасники подають попередні пропозиції конкурсних торгів, які не містять ціни, а на другому – учасники, пропозиції яких не були відхилені, подають остаточні пропозиції із вказаною вартістю послуг.

Після оголошення компаній, які подали свої попередні пропозиції на участь у конкурсі, заступник голови правління НАК "Нафтогаз України" Вадим Чупрун наголосив, що "ми не збираємося торгувати своєю газотранспортною системою, ми хочемо забезпечити її життєдіяльність на далеку перспективу, зберегти статус національного надбання, зробити її економічно рентабельною".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...