Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Меру Немирова простили наїзд на людину

Понеділок, 6 лютого 2012, 11:19

Вінницька прокуратура не знайшла ознак злочину в діях мера Немирова Олександра Качура, який наприкінці січня збив на переході людину.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

"Прокуратурою Вінниці прийнято рішення про відмову в порушенні кримінальної справи відносно Качура О.В. на підставі ст. 6 п. 2 КПК України за відсутністю в його діях ознак злочину, як посадової особи", - зазначено у повідомленні.

Водночас Замостянським райвідділком у Вінницькій області за вищевказаним фактом відмовлено в порушенні кримінальної справи проти мера Немирова за відсутності в його діях ознак злочинів, у тому числі, які передбачають кримінальну відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту.

Копії матеріалів скеровано до Вінницької ДАІ, яка має вирішити питання щодо притягнення Качура до адміністративної відповідальності.

Як відомо, мер Немирова Олександр Качур, перебуваючи за кермом автомобіля, 23 січня на пішохідному переході поблизу Вінницької залізниці наїхав на одного з керівників обласного управління СБУ.

Пізніше Качур заперечував свою причетність до наїзду, зазначаючи, що біля вокзалу дійсно їздив, але нікого не збивав.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування