Янукович обіцяє дати грошей армії

Четвер, 9 лютого 2012, 12:21

Фінансування Збройних Сил України у 2012 році буде збільшуватися.

Про це заявив президент Віктор Янукович під час представлення вищому офіцерському складу ЗСУ новопризначеного міністра оборони Дмитра Саламатіна.

"Незважаючи на те, що 2012 рік непростий для економіки держави, ми у цьому році будемо збільшувати фінансування Збройних Сил, переобладнання і забезпечення військовою технікою", - сказав він.

Президент нагадав, що за останні роки влада суттєво збільшила видатки на потреби армії.

"Це було непростим рішенням, адже маємо багато інших невідкладних проблем, насамперед соціального характеру", - зазначив Янукович.

Говорячи про необхідність підвищення рівня грошового забезпечення військових, президент додав: влада також не має права забувати про військових пенсіонерів, які віддали десятки років свого життя служінню державі.

"Усі прояви марнотратства, а тим більш корупції - будуть жорстко каратися. Мною надані всі відповідні доручення", - сказав Янукович.

Президент також додав, що успіх діяльності нового керівника Міноборони безпосередньо залежатиме від злагодженої і наполегливої праці всього колективу відомства та Генерального штабу, кожного військового й цивільного спеціаліста.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування