Миколаїв постав проти "мажорів"-ґвалтівників

Середа, 14 березня 2012, 15:27

У Миколаєві громадськість обіцяє стежити за кожним кроком міліції в розслідуванні зґвалтування Оксани Макар, у зв’язку з чим в четвер відбудеться чергова акція протесту.

Про це повідомив організатор акції Юрій Круцилов, пише УНІАН.

Він зазначив, що після обнародування інформації про злочин "піднявся весь Миколаїв", в інтернеті активно переписується молодь, яка готова брати участь в акціях протесту.

Наступну зустріч активісти призначили на четвер, 15 березня, на 16:00, вони зберуться в центрі міста - на площі Леніна.

"Ми організовуватимемося, створюватимемо свою організацію і відстежуватимемо кожен крок міліції та прокуратури, всі справи, всі запити, все!", - заявив Круцилов.

Він зазначив, що саме під час проведення акції протесту в прокуратурі було ухвалено рішення про взяття під варту трьох підозрюваних у скоєнні злочину.

"Я вчора (у вівторок) вперше бачив, як за три хвилини в прокуратурі зателефонував заступник прокурора області, заступник прокурора міста, прокурор міста. Вони говорили: прокурор Центрального району біжить сюди з особистою справою, щоб вам пояснити. Я бачив, як чиновники тремтіли, що начальники міліції реально боялися… Ми вимагатимемо для цих ублюдків довічного!" – підкреслив він.

Те, що злочинців затримали того ж дня, учасники акції вважають своєю першою перемогою.

Як відомо, потерпіла з опіками 55% тіла перебуває в обласному центрі термічної травматології у вкрай тяжкому стані. Дівчині ампутували руку, обидві стопи, гомілку і частину сідниці.

За даними слідства, 10 березня в Миколаєві троє чоловіків заманили в квартиру 19-річну дівчину і зґвалтували її. Після чого, щоб приховати сліди злочину, придушили і спробували її спалити. 11 березня трьох підозрюваних затримали, проте двох із них потім відпустили під підписку про невиїзд.

Як стало відомо, підозрювані виявилися синами впливових екс-чиновників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...