Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко виторгував собі місце заступника голови "регіоналів"

П'ятниця, 16 березня 2012, 12:25

Лідер "Сильної Україні" Сергій Тігіпко отримає посаду заступника голови Партії регіонів у разі злиття його партії з ПР.

Про це розповів на брифінгу в п'ятницю розповів лідер фракції ПР Олександр Єфремов, коментуючи з’їзд партії, запланований на суботу.

"Я думаю, що спочатку відбудеться перший етап з'їзду "Сильної України", який, сподіваюся, прийме рішення влитися у Партію регіонів. Після цього делегація з "Сильної України" візьме участь у роботі з'їзду Партії регіонів. Зїзд Партії регіонів включить до складу партії людей, які визначилися зі вступом, і прийме рішення про те, що Сергій Леонідович вступив до ПР", - пояснив Єфремов.

"Після чого йому (Тігіпку) буде вручено партійний квиток, він буде обраний заступником голови партії. Після цього, очевидно, та делегація залишить наш з'їзд і проведе другу частину з'їзду "Сильної України", де вирішить питання про юридичний розпуск партії", - додав лідер фракції ПР.

Відповідаючи на питання скільки мажоритарних округів під своїх кандидатів отримає Тігіпко в разі злиття, Єфремов сказав:

"Ми не можемо віддати комусь мажоритарний округ, людина може перемогти там, отримавши підтримку виборців. Тому претендувати на округ можна лише у випадку високого рейтингу в ньому"

Він також додав, що на даний момент вирахувати рейтингових кандидатів неможливо, оскільки ЦВК не порахувало кількість округів, що не дозволяє провести там відповідні соціологічні дослідження.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування