Миколаївський мажор-насильник був активістом "Регіонів"

Понеділок, 19 березня 2012, 19:17

Один зі звинувачених у згвалтуванні дівчини з Миколаєва Оксани Макар до 2010 року був членом "Молодих регіонів".

Про це заявив депутат від Партії регіонів, глава Всеукраїнського молодіжної громадської організації "Молоді регіони" Андрій Пінчук у своєму блозі на сайті "Укрінформ".

"Максим Присяжнюк, який обвинувачується в жорстокому звалтуванні Оксани Макар, не є членом "Молодих регіонів" з лютого 2010 року", - сказав він.

Як пояснив Пінчук, рішення про виключення Присяжнюка ухвалено правлінням Миколаївської обласної організації "Молоді регіони" 24 лютого 2010 року через грубі порушення статуту організації.

Ще раніше, 22 грудня 2009 року, Максиму Присюжнюку було оголошено догану.

"Мушу заявити, що в нашій організації не місце молодим людям з девіантною поведінкою, які дозволяють собі з'являтися на офіційних заходах та в офісі "Молодих регіонів" у стані алкогольного сп'яніння, нецензурно висловлюватись на адресу своїх колег та людей похилого віку тощо", - зазначив Пінчук.

Він додав, що Присяжнюк має понести відповідальність за свої дії по всій строгості закону, незалежно від того, був він членом "Молодих регіонів" чи ні.

Як відомо, 10 березня в Миколаєві троє молодих чоловіків заманили в квартиру 18-річну дівчину, згвалтували її, а потім намагалися спалити живцем. 14 березня учасники злочину були арештовані.

16 березня стало відомо, що в 2009 році один з цих молодиків був членом Союзу молодих регіонів України.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування