Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко – колегам: Якщо не об’єднаємось, будемо перестукуватися

Вівторок, 20 березня 2012, 14:36

Демократична опозиція програла вибори в Обухові, тому що була роз’єднаною, вважає Юлія Тимошенко.

Про це вона написала у листі з Качанівської колонії. 

"Партія влади продавила, протягла, протовкла свого кандидата в престижному райцентрі Київської області шляхом маніпуляцій, фальсифікацій та шахрайства", - вважає Тимошенко. 

На її думку, так само наполегливо "вони будуть тягти, товкти та давити і на парламентських виборах".

Але при цьому Тимошенко вважає, що опозиція програла, тому що була розподіленою.

"Знову від нас два кандидати і знову поразка. То невже час нічому не вчить? Хіба важко було відмовитися від амбіцій якоїсь однієї людини та виграти ці вибори, тим більше в Київській області - в області, де ми завжди мали підтримку? Це – ганебно і прикро", - заявила вона. 

На думку Тимошенко, програли не "Батьківщина" і не "Удар", "програла демократія, програла вся країна, бо люди дивляться на ці вибори, вони чудово бачать всі фальсифікації, але бачать і те, що ми нічого не спроможні зробити".

"І тому така наша безпорадність здатна викликати епідемію байдужості у людей… І куди ми зайдемо з такими суспільними настроями?", - зазначила вона. 

Тимошенко звернулася до "колег, соратників і побратимів" з проханням "об’єднатися".

"На всіх рівнях, на всіх округах, на всіх виборах. Тільки так ми зможемо перемогти, тільки так ми зможемо зупинити цю бандитську навалу в країні", - написала вона. 

"Я не хочу нікого повчати та зайвий раз моралізувати про втрачене. Давайте будемо думати про майбутнє. Об’єднуйтесь. Об’єднуйтесь негайно, вже сьогодні, бо якщо зараз цього не зробимо, то завтра будемо не переписуватися, а перестукуватися...", - додала Тимошенко.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування