Почет Януковича жив у найдорожчому готелі Москви

Середа, 21 березня 2012, 11:44

Українська делегація під час візиту президента Віктора Януковича до Москви зупинилась у розкішному і одному найдорожчих готелів "Україна".

Як стало відомо УНІАН, українські чиновники орендували одразу близько 10 номерів на одному поверсі.

Найдешевший номер у цьому готелі коштує майже 600 дол., а вартість "президентського" номера сягає понад 13 тисяч доларів.

Кореспондент також нагадує, що у понеділок лідери ЄврАзЕС знову зустрілись, але вже не в Кремлі, а в одному з підмосковних ресторанів. Сюди ж прибув і російський прем’єр Володимир Путін.

Чим обідали та про що говорили за столом президенти із новообраним главою російської держави, невідомо. Але після трапези Путін вирушив до своєї заміської резиденції в Ново-Огарьово в одному автомобілі з президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим - для проведення двосторонньої зустрічі.

Українського Президента Володимир Путін запросив другим. Саме ця зустріч анонсувалась як головний пункт візиту глави української держави до Білокам’яної.

Видання нагадує, що у Кремлі Віктор Янукович на широкий загал не сказав жодного слова.

Публічних заяв українського Президента на саміті ЄврАзЕС не було. Журналістам дещо прояснив ситуацію нещодавно призначений перший віце-прем’єр-міністр України Валерій Хорошковський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News