Мама Арбузова не помітила корупції і "подякувала" УП за піар

П'ятниця, 23 березня 2012, 16:44

Голова правління Всеукраїнського банку розвитку Валентина Арбузова запевняє, що податківці можуть за першим бажанням знімати свої гроші з депозитного рахунка.

Про це йдеться в її відповіді на публікацію "Української правди" про те, що податківців перевели на облуговування в банк сина президента. При цьому 50 гривень з їхньої зарплати зараховується на депозит банку.

"Гроші з персонального накопичувального внеску повертаються клієнтові за першою його вимогою. Також клієнти можуть зняти залишок зі свого рахунка в кожному з 3600 банкоматів мережі "Радіус", - заявила Арбузова..

"У статті також згадується, що раніше зарплатний проект для Державної податкової адміністрації виконував Укрексімбанк, а сьогодні ВБР. Ми пишаємося тим фактом, що змогли надати більш вигідні умови і взятися за такий відповідальний проект", — відзначила вона.

Вона запевнила, що економія коштів після переходу на зарплатний проект у ВБР тільки по центральному апарату складає 50 тисяч гривень, що є для ДПА "істотним".

Арбузова також повідомила, що банк планує кошти, заплановані бюджетом банку на "розкручування" депозиту "Ощадний", використовувати на добродійність, оскільки "завдяки "Українській Правді" у широкому піарі вже не має потреби".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування