Тимошенко - опозиціонерам: Не можна ходити різними колонами. Не дійдемо

П'ятниця, 30 березня 2012, 11:49

Юлія Тимошенко вкотре закликала опозиційні сили об’єднатися у єдиний список на парламентських виборах.

Про це йдеться у її зверненні з Качанівської колонії, яке зачитав Олександр Турчинов на з’їзді "Батьківщини" у п’ятницю.

"Є одна єдина ідея і стратегія, заради якої варто відкинути всі інші теми для розмов. Ця стратегія - єдність демократичних опозиційних сил. Єдність негайна і безальтернативна", - написала Тимошенко.

"Сьогодні я прошу і благаю вас лише про одне – об’єднуйтесь. Забудьте про всі різночитання, амбіції і вузькопартійні інтереси, ідеологічні розбіжності. Закрийте їх на замок, подаруйте опонентам, загубіть, заховайте і забудьте, де вони лежать. Це найменше, що нам зараз потрібно. Це товар з простроченим строком давності", - додала вона.

 Фото з Української правди

"Стратегія на парламентські вибори у нас може бути тільки така - одна команда, один список, одна перемога. Ми повинні облишити всі розмови про похід на вибори кількома колонами, мовляв, після приходу до парламенту об’єднаємось. Не об’єднаємося, бо не дійдемо. Ми не можемо собі дозволити ходити різними колонами... поки нашою державою керує п’ята колона, колона антиукраїнської влади", - йдеться у зверненні.

Тимошенко також закликала одно партійців накласти мораторій на конфлікти між собою.

"Влада багато уваги приділяє нашим розрізненим діям. Той не так пішов, той не так сказав, той не так кашлянув. Будьте обережними, накладіть жорстокий мораторій на критику одне одного до кращих часів. Не давайте владі підстав звинувачувати нас у розбраті", - заявила вона.

Тимошенко також висловила впевненість, що опозиційні сили здобудуть перемогу на виборах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування