До Гриценка приєдналася партія. А Кличко "довго думає"

Субота, 31 березня 2012, 14:08

"Українська партія" Ігоря Насалика у суботу влилася до "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка.

На з'їзді об'єднаної "Громадянської позиції" головою партії обрали Гриценка, його заступником став Насалик, повідомляє Gazeta.ua.

"Ми не мірилися рейтингами. Просто стали поряд і йдемо працювати. Це квиток на політичну війну. Буде важко. Але разом буде легше", - сказав Гриценко.

Він повідомив, щодо об'єднання з партією Віталія Кличка "УДАР", домовленість була наприкінці жовтня, але вона так і не почала діяти.

"Віталій надто довго думає", - сказав політик.

Гриценко зауважив, що на сьогоднішній день переговори не ведуться, але "Громадянська позиція" відкрита до них.

На питання чи повернеться партія до КОДу, він сказав, що це неважливо, оскільки "опозиція не обмежується КОДом і Радою, де депутати перебігають "тушками".

Він зауважив, що політсила виступає за об'єднання всіх опозиційних сил, щоб зупинити бульдозер Януковича.

За його словами, партія фінансується за рахунок місячних членських внесків, які становлять 10 гривень кожен, решта — благодійні гроші підприємців.

На з'їзді прийняли резолюцію, де зазначається, що нинішня партія буде в опозиції до влади, а лідери партії не будуть йти на кадрові пропозиції нинішньої влади.

Також резолюція унеможливлює перехід опозиції до влади "тушкою". Тобто кожен кандидат від парії письмово зобов'язуться, що не перейде до іншої фракції, коли будуть у парламенті.

Всі депутати, які потраплять до рад усіх рівнів, узгоджуватимуть свої публічні заяви з керівними органами партії.

Також до об'єднаної партії не допускатимуть людей, які раніше порушували закон, мали судимість.

Кожен з кандидатів повинен буде оприлюднювати свої особисті дані, у тому числі декларацію про статки. Гриценко заявив, що він особисто це зробив на своєму сайті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування