Підполковник міліції під час акції погрожував киянам зброєю

Субота, 31 березня 2012, 15:27

У суботу під час акції проти вирубки дерев у Києво-Святошинському лісопарковому господарстві один з керівників міліції закликав міліціонерів застосовувати зброю.

Як передає УНІАН, більше 100 місцевих мешканців провели акцію проти вирубки дерев у Києво-Святошинському лісопарковому господарстві, де заплановано будівництво.

Місцеві жителі повалили паркан, яким було обнесене місце вирубки. Після цього міліція спробувала затримати одного з учасників акції, що спровокувало сутичку між місцевими мешканцями і міліцією. Під час цієї сутички постраждала знімальна група "5 каналу".

Крім того, один з керівників міліції почав закликати міліціонерів застосувати зброю проти місцевих мешканців.

Зрештою місцевим мешканцям вдалося відборонити затриманого.

У той же час, як розповів "Коментарям" журналіст "5 каналу" Азад Сафаров, підполковник міліції почав штовхати людей і кричати, що він буде використовувати табельну зброю.

На уточнююче питання журналіста, що він має на увазі, підполковник кілька разів його штовхнув ліктем і вдарив по обличчю.

Пізніше прес-служба прокуратури Києва повідомила, що прокуратурою Святошинського району розпочато перевірку фактів, наведених у повідомленнях ЗМІ про події, що сталися під час акції проти вирубки дерев у Києво-Святошинському лісопарковому господарстві.

У прес-службі нагадали, що прокуратурою Києва 19 березня заявлено позов до Господарського суду Києва про скасування рішення Київради, яким комерційній структурі надано в оренду цю земельну ділянку.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News