"Регіони" запропонували Тігіпку свою "традицію". Він все вже вирішив

Вівторок, 6 березня 2012, 18:30

"Сильна Україна" має ухвалити рішення про саморозпуск і влитися у Партію регіонів на основі індивідуального членства.

Таку пропозицію зробила Партія регіонів партії Сергія Тігіпка, повідомила депутат-"регіонал" Олена Бондаренко.

За словами політика, 17 березня в Києві відбудеться з'їзд Партії регіонів, на якому планується оголосити про те, що партія "Сильна Україна", "увіллється до Партії регіонів після свого саморозпуску".

За словами Бондаренко, з'їзд триватиме дві - дві з половиною години.

Парламентарій також зауважила, що Партія регіонів запропонувала "Сильній Україні" під час з'їзду підписати політичну угоду, після чого "Сильна Україна" має ухвалити рішення на своєму з'їзді про саморозпуск і влитися у партію основі індивідуального членства.

"Це наша традиція, всі наші політичні партнери, які будь-коли до нас приєднувалися, робили це таким чином. Для нас ця процедура знайома", - зауважила  депутат.

За словами Бондаренко, з партією "Сильна Україна" переговори закінчено, і в Партії регіонів сподіваються на те, що ніхто не змінить свою точку зору, і домовленості залишаться у силі.

"Сподіваємося, що до 17 березня у пана Тігіпка і його політичних прихильників з "Сильної України" думка не зміниться", - цитує політика прес-служба партії з посиланням на УНІАН.

За її словами, у Партії регіонів хотіли б, щоб й інші політичні партії взяли участь у процесі об'єднання.

"Ми зараз ведемо переговори з ще однією політичною партією, яка достатньо відома в Україні, але поки немає її відповіді, видно, вона поки не готова… Вони ще радяться з обласними організаціями, як їм вчинити, у якій формі цей політичний союз має відбутися, тому поки немає сенсу називати цю партію", - резюмувала Бондаренко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News