Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Скандальний міністр оборони став українцем лише 6 років тому

Середа, 11 квітня 2012, 12:41

Міністр оборони Дмитро Саламатін отримав громадянство України лише 6 грудня 2005 року.

Про це йдеться у відповіді голови комісії при Президентові України з питань громадянства Олени Лукаш на запит депутата Тараса Стецьківа, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Як свідчить відповідь за підписом Голови комісії при Президентові України з питань громадянства О. Лукаш, матеріали стосовно Д. А. Саламатіна були розглянуті комісією 30 листопада 2005 р. та Указом Президента України від 6 грудня 2005 р. № 1705 згаданій особі було надано українське громадянство", - повідомив Стецьків.

 

 

За словами політика, "така відповідь означає, по-перше, що твердження представників Партії Регіонів про те, що  Саламатін отримав українське громадянство у 1999 році, є брехнею. Можливо, того він лише поселився в Україні".

"По-друге, призначення міністром оборони України особи, яка лише 5 років була громадянином України, а перед тим працювала у російських бізнес-структурах, є яскравим свідченням або некомпетентності президента  Януковича, або, що більш вірогідно, прямим і свідомим нехтуванням ним інтересів національної безпеки і оборони", - наголошує депутат.

"Зрозуміло, чиї інтереси буде захищати такий міністр оборони. Опозиція не здивується, коли уже в найближчий час Україна почне втрачати ринки озброєнь, коли і далі продовжиться деградація українського ВПК, а й без того розвалена українська армія опиниться в стані агонії", - резюмував Стецьків.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...