Кличко виставить 70 кандидатів в округи , а сам піде за списком

Вівторок, 17 квітня 2012, 14:31

Партія "УДАР" готова висунути 70 кандидатів у мажоритарних округах, заявив її лідер Віталій Кличко.

"На сьогоднішній день у нас 70 кандидатів і ми готові узгоджувати цих кандидатів із представниками опозиції, Комітетом опору диктатурі, партіями, які позиціонують себе як опозиція, і проговорювати, хто з цих кандидатів має найбільшу підтримку", - заявив Кличко на прес-конференції у вівторок, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Він також наголосив, що узгодження єдиних кандидатів від опозиції в мажоритарних округах має відбуватися виключно на основі праймеріз.

Кличко також заявив про намір балотуватися і в мери Києва, і до Верховної Ради України за списком своєї партії.

"Я завжди говорив, що з Києва мають початися реформи в нашій країні, і я не маю іншого варіанту: я маю брати участь (у виборах мера Києва), і партія "УДАР" братиме участь у виборах до Київської міської ради. Ми братимемо участь у виборах мера, але ми маємо отримати відповідь, коли відбудуться ці вибори", - заявив Кличко.

Він також повідомив, що, швидше за все, балотуватиметься до парламенту за партійним списком, а не за мажоритарним округом.

"Ми ще не вирішили, але в мене є думка, що лідер партії має очолити список (на парламентських виборах ) та йти за списком", - сказав Кличко.

За його словами, це питання буде вирішено на з'їзді партії, який відбудеться 28 квітня в Запоріжжі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування