Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За інформацію про убивць Аксельрода обіцяють мільйон доларів

Середа, 18 квітня 2012, 13:26

Друзі убитого 14 квітня бізнесмена Геннадія Аксельрода обіцяють 1 млн доларів за інформацію, що дозволить знайти замовників і виконавців цього злочину.

Про це йдеться в повідомленні бізнесмена Геннадія Корбана, повідомляють Українські новини.

"Ми гарантуємо виплату фінансової винагороди в розмірі 1 мільйон доларів тому, хто надасть достовірну інформацію, або відомості, що дозволять слідчим органам розкрити цей злочин і знайти його виконавців і замовників", - йдеться в повідомленні.

Корбан відзначає, що друзі загиблих сприймають цей злочин як "реальну погрозу і виклик усьому діловому співтовариству країни і не можуть допустити, щоб убивство залишилося нерозкритим".

Корбан гарантує повну конфіденційність усім, хто надасть необхідну інформацію про убивство і просить пересилати її на електронну адресу antikiller.akselrod@gmail.com

Бізнесмен також нагадує, що особи, що навмисно спробують надати помилкову інформацію з метою перешкодити розслідуванню справи понесуть покарання відповідно до Карного Кодексу.

Убивство Аксельрода сталося 14 квітня в центрі Дніпропетровська.

Коли бізнесмен під'їхав до свого будинку, перед в'їздом в арку невідомий зробив постріл у лобове скло автомобіля.

Вибігши з машини, Аксельрод одержав кілька поранень, від яких помер на місці.

За фактом убивства міліція порушила кримінальну справу.

45-літній віце-президент промислово-фінансової групи "Спарта" Аксельрод також був власником будівельної компанії "Аксельрод естейт".

У вересні 2010 року Аксельрод і голова наглядової ради компанії "Славутич-Капітал" Геннадій Корбан були поранені в результаті вибуху на літній площадці кафе в центрі Дніпропетровська.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування