Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокати просять покарати міліціонерів за побиття акордеоніста

Понеділок, 2 квітня 2012, 16:53

Адвокати акордеоніста Ігоря Завадського подали заяви в прокуратуру про порушення кримінальної справи проти міліціонерів, які, за словами музиканта, катували його разом з колегою у відділку.

"З приводу побиття сьогодні пішла заява в прокуратуру про злочин з вимогою порушити кримінальну справу проти осіб, які його катували", - сказала ВВС Україна адвокат Завадського Євгенія Закревська.

31 березня адвокат, посилаючись на слова музиканта, затриманого за підозріванням у розбещенні неповнолітніх, розповіла, що Завадського разом з його адміністратором протягом семи годин били в Шевченківському райуправлінні київської міліції.

Адвокат повідомила, що після 29 березня їй не надавали дозвіл на побачення з підзахисним і вона не мала можливості спілкуватися з ним.

Захисники акордеоніста також направили запит до слідчого ізолятора з проханням надати їм медичні документи, виписані в лікарні швидкої допомоги, куди, за словами пана Завадського, його відвезли після побиття.

Раніше прес-офіцер Шевченківського райуправління міліції Наталія Калиновська сказала, що "ні музиканта, ні його адміністратора ніхто не бив".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування