Колесніков обіцяє в кінці квітня привести до тями власників готелів

П'ятниця, 20 квітня 2012, 10:41

Віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков запевняє, що проблема з високими цінами в готелях вирішиться сама собою.

Пр оце він заявив у Донецьку на зустрічі з англійськими журналістами, повідомляє сайт "Шахтаря".

"Я думаю, що до кінця квітня ця проблема вирішиться сама собою. По-перше, ми закінчуємо угоду з Ryanair по входу на український ринок, і всі вболівальники зможуть порахувати вартість польоту на кожен матч і проживання в Україні. А вартість буде на користь авіації. Думаю, з цього моменту ціни в готелях різко підуть вниз", - пообіцяв Колесніков.

За його словами, квиток з Лондона до Донецька - летіти три з половиною години - коштуватиме 300 доларів.

"Англія зіграє в Україні три матчі в груповому турнірі. Значить, сумарні витрати складуть 900 доларів, якщо просто літати на кожну гру. Якщо готель буде коштувати дорожче 200 доларів, то прожити тут 10 днів вийде набагато дорожче. Думаю, це швидко охолодить запал наших готелів", - пояснив віце-прем'єр.

"Україна ніколи не приймала такої кількості туристів, тому власники готелів, очевидно, вирішили, що за час чемпіонату мають заробити на все життя. Ми прийняли спеціальний закон, і готелі протягом мінімум п'яти років не платитимуть податку на прибуток", - додав Колесніков.

України - міністр інфраструктури Україні зустрівся з англійськими журналістами, які відвідали "Донбас Арену", і відповів на питання зарубіжних представників ЗМІ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування