Кримінальну справу, яка зачіпала "Юру Єнакіївського", закрили

Вівторок, 24 квітня 2012, 12:00

Податкова міліція закрила кримінальну справу, у який фігурували посадові особи Державної митної служби.

Раніше видання DT.UA повідомляло, що група слідчих розслідує ухиляння від сплати податків комерційними структурами за змовою з посадовими особами низки державних міністерств та відомств.

"Усі ці розслідування поєднує одна особливість — підозрювані чиновники перебували "у стосунках" зі структурами "Юри Єнакіївського" та "Іван Іванича" Аврамова", - писала газета.

Видання посилалося на рішення Шевченківського райсуду Києва від 30 січня 2012 року, з якого випливає, що податкова міліція розкрила масштабну й зухвалу злочинну схему монополізації імпорту групи товарів однією комерційною компанією у змові з посадовими особами митниці.

Яким чином працює вся система, слідчі довели на прикладі "співпраці" митниці із "Українською східною рибною компанією" — найбільшим імпортером риби, в результаті якої збиток держави нібито становив 4,3 мільйони гривень.

"Українська правда" знайшла у Єдиному державному судовому реєстрі постанову Шевченківського райсуду Києва у якому зазначається, що дана кримінальна справа №69-140 була закрита 9 лютого 2012 року старшим слідчим з особливо важливих справ Податкової міліції у Харківській області.

Слідчий закрив справу через "відсутність в діянні складу злочину".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування