Міліція завела справу на 20 "свободівців" за хуліганство

Четвер, 26 квітня 2012, 22:28

Міліція порушила кримінальну справу  проти 20 членів ВО "Свобода" за фактом хуліганства в столичному кінотеатрі  "Україна".

Про це повідомляє  відділ зв'язків з громадськістю МВС у Києві.

"Сьогодні близько 18.00 спецлінією "102" до чергової частини ГУМВС України в м. Києві надійшов виклик, що в кінотеатрі "Україна" на вул. Городецького, 5 група невідомих осіб порушує громадський порядок", - сказано в повідомленні.

"На місце виклику одразу було направлено слідчо-оперативну групу Печерського райуправління міліції. Попередньо встановлено, що під час презентаційного показу фільму "Матч" до приміщення кінотеатру увірвалося близько 30 невідомих осіб, які почали перешкоджати проведенню заходу, порушували громадський порядок", - сказано в повідомленні.

"На прохання працівників та охоронців закладу припинити протиправні дії та залишити будівлю непрохані візитери не реагували. Охоронці були змушені викликати міліцію", - додає прес-служба.

За підозрою в порушені громадського порядку до Печерського районного управління міліції правоохоронцями доставлено 20 осіб.

За цим фактом слідчим відділом Печерського РУ ГУМВС України в м. Києві порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України: "Хуліганство".

Наразі з’ясовуються всі мотиви та обставини скоєного. Розпочато досудове слідство.   

Українська правда, відео Дмитра Ларіна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування