Троє постраждалих від вибухів залишаються у важкому стані

Неділя, 29 квітня 2012, 12:59

У лікарнях Дніпропетровська станом на 10.30 неділі залишаються 14 постраждалих від вибухів у п'ятницю, троє з них у важкому стані.

Про це повідомила "Інтерфакс-Україна" начальник управління охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Гінзбург.

За її словами, з суботи були виписані 4 підлітка з дитячої обласної лікарні.

У той же час, на проспекті Карла Маркса в Дніпропетровську, де сталися в п'ятницю 4 вибухи, повністю відновлено рух автомобільного та електротранспорту.

Як повідомив агентству директор департаменту транспорту та зв'язку Дніпропетровської міськради Валентин Мовчан, рух транспорту по центральному проспекту здійснюється в звичайному режимі.

За його словами, в результаті вибухів було пошкоджено 4 трамвайних вагони, на відновлення яких потрібно близько 80 тис. грн.

Разом з тим, мер Дніпропетровська Іван Куліченко висловив упевненість, що святкування Дня Перемоги у місті буде відзначатися масовими заходами.

Він також повідомив, що в місцях масового перебування людей в Дніпропетровську будуть встановлені відеокамери. Гроші їх установки влада буде виділяти як з міського бюджету, так і залучати позабюджетні гроші.

Він також зазначив, що влада розглядає питання про те, щоб у місті з'явилися урни з іншого матеріалу, не з залізобетону, щоб у разі подібних інцидентів він не мав такої руйнівної сили.

Він також зауважив, що з 27 квітня по 2 травня в місті заборонені всі масові заходи - на вулицях, скверах, парках, але свята в театрах, центрах, будинках культури будуть продовжені.

Як повідомив заступник начальника ГУ МВС України в Дніпропетровській області Сергій Третьяков у суботу, всі відвідувачі масових заходів та місць скупчення людей будуть перевірятися нарядами з охорони громадського порядку.

Як повідомлялося, 27 квітня в Дніпропетровську прогриміли чотири вибухи, в результаті, за даними МОЗ, постраждали 30 людей, 26 з них були госпіталізовані.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...