Кличко відхрестився від кримінального авторитета, з яким він фотографувався

Понеділок, 30 квітня 2012, 12:10

Лідер партії УДАР Віталій Кличко заперечує свій зв'язок з кримінальними авторитетами.

Про це він сказав в інтерв'ю Комерсант-Україна, коментуючи фотографію 1997 року, на якій він стоїть поруч з кримінальними авторитетами Рибкою (Віктор Рибалко), і Боровиком (Андрій Боровик).

"Мене про це вже багато разів запитували. Ви говорите про фото, але чомусь мало хто згадує, що у мене є фотографії, де я стою з президентами і прем'єрами європейських держав, з нобелівськими лауреатами і моральними авторитетами. Я взагалі кожен день фотографуюся з сотнями, а то й тисячами людей. І названі вами люди, взагалі-то, не є членами партії УДАР", - заявив Кличко.

Брати Клички поряд з кримінальними авторитетами Рибкою і Боровиком. Фото vlasti.net

На прохання прокоментувати фотографію, де він зображений з Рибкою і Боровиком, Кличко відповів:

"Хто такий Боровик, я не знаю".

"Я знайомий з дуже багатьма людьми, і одне можу вам сказати, що ті люди, яких ви назвали, не були і не є членами моєї команди", - додав він.

При цьому Кличко зазначив, що знайомий з багатьма шанувальниками спорту, "і з цими людьми в тому числі".

"Я думаю, що з таким же успіхом можна знайти фотографії з дитячого садка, школи і сказати, що я стою з людиною, яка зараз є не дуже хорошою і порядною. Я фотографуюся з будь-якою людиною як особа публічна, не відмовляю нікому, а "доброзичливці" з величезним задоволенням прив'язують мене до авторитетів", - сказав він.

"Після фотографій з нобелівськими лауреатами не говорять, що Віталій Кличко дружить із поважними і всесвітньо відомими людьми. А от якісь фото п'ятнадцятирічної давності починають гуляти по інтернету - чомусь завжди напередодні виборів", - додав Кличко.

На його думку, "тут простежується чітка спрямованість "друзів" з його дискредитації.

"Так що зв'язків з кримінальним світом у мене немає, є зв'язки зі світом спорту", - зазначив Кличко.

Як відомо, нещодавно в інтернеті з'явилися фото і відео, на яких брати Клички зображені поруч з кримінальними авторитетами Рибкою і Боровиком.

"Боровик" був розстріляний в серпні 2000 року в Києві, "Рибка" розстріляний в травні 2005 року в Києві.

"Боровик" нібито влаштовував зустріч Кличка з промоутером Доном Кінгом в 1997 році в Нью-Йорку, фото зроблено перед заходом в його офіс.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування